Doorgaan naar hoofdcontent

Amme hoela!

‘Nieuw.. Een toilet waar u met water gereinigd wordt!’ Deze wervend bedoelde zin kwam ik in een commercial tegen. Ik kreeg meteen last van een vluchtneiging. Klamme trillende handen, wegwezen! Er werd ook nog op de wc pot ingezoomd en daar zag je een staafje aluminium een behoorlijk eind de wc pot uitsteken. In dat staafje zaten allemaal kleine gaatjes die gericht stonden op… ja u raadt het al. Een anusdouche dus. Heb je daar zo veel woorden voor nodig? Een toilet waar u met water gereinigd wordt. Amme hoela! Inderdaad. En dan daarna? Je trekt je onderbroek weer aan. Kletsnat. Daarover gaat je broek of jurk zo u wilt. Kletsnat. Je sluit de deur achter je en loopt terug naar het gezelschap. Hoort u de sopgeluiden al en je vrienden:’Ha ik hoorde je al aankomen zeker naar de wc geweest?ha,haha!’ En dan probeer je de draad van de conversatie weer op te pakken, maar het is behoorlijk nat daar beneden. En koud ook. En het roep herinneringen op aan bedplassen, verstoppertje spelen en dan de slappe lach krijgen. Of aan het bier drinken in de kroeg en met gekruiste benen wachten in de rij voor de wc. En dan net te laat mag jij. En dan loop je ook weer de kroeg in, je probeert de draad van de conversatie weer op te pakken. Maar het is behoorlijk nat daar beneden. Nee, nee en nogmaals nee tegen deze ‘toilet waar u met water gereinigd wordt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Allerlei Mensen en hun dingen: Rode nagels

Neelie Nails.

Rode nagels. En dan bedoel ik bewust roodgelakte nagels. Neelie Kroes zette de trend, toen ze Eurocommissaris werd. Kijk maar eens op foto’s van haar tijdens congressen, televisieoptredens, altijd die rode nagels.
Rode nagels en succes lijken wel hand in hand te gaan. En natuurlijk willen we dan ook weten wat het mannenbolwerk er van vindt. En wat blijkt: 'Alle leuke modekleurtjes ten spijt, mannen vinden rood nog altijd de allermooiste kleur als het gaat om nagellak bij vrouwen. Het merendeel van de Nederlandse heren associeert deze kleur namelijk met een sexy uiterlijk. Dat blijkt uit een onderzoek van Etos naar vrouwen en hun nagellakgewoontes dat is uitgevoerd door onderzoeksbureau Panel wizard onder 500 mannen en 500 vrouwen. Ik kan me voorstellen dat rode nagels gekozen worden om de uitstraling. Rood is de kleur van actie, energie en liefde.

© Siegfried Woldhek 2002 Maartje ’t Hart kiest ook rode nagels.
Kennen we nog meer mensen met rode nagels die succesvol zijn?…

Hoe werkt inspiratie?

Suikeroom lost het op!
Een tijdje geleden is hij overleden. Ik heb daarna dan ook een tijdje geleden.
In gedachten spreekt hij wel eens tot mij Wat klinkt zijn stem dan ontzettend blij!
Maar wat nou het mooiste is van al Ik kan bewijzen dat het waar is, al klinkt het mal
Ik heb zijn stem gevangen op een dictafoon En zo is hij van al mijn gedachten mijn suikeroom.
Als mijn creativiteit stagneert Spreekt mijn suikeroom mij toe: ‘Ik heb zo genoten van je verhalen snoes’ Dan smelt ik in mijn eigen kroes.
De creativiteit gaat zo weer vloeien En al het andere geneuzel zal me werkelijk boeien!


‘Call me. Any time, any place, anyway’!

Blondie voorspelde in 1980 twee dingen: dat er dringend een mobiele telefoon nodig was en dat verlangen bezong ze in de titelsong van American Gigolo: ‘Call me any time, any place anyway!
http://youtu.be/mOZPRm5BW0Y

En dat Richard Gere er 33 jaar later nog zo appetijtelijk uitziet dat hij in een interview over zijn nieuwe film ‘Arbitrage’ die vandaag uitkomt met een gerust hart Mark Twain kon citeren:
‘Aging is an issue of mind over matter. If you don’t mind it doesn’t matter’